| Welcome |
Welcome to geomir.
You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today! |
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Tomislav S
|
Postano: sri tra 23, 2008 9:14 am Naslov: korekcija duljine i visinske razlike |
|
|
Bok!
Zanima me da li GeoMir radi korekciju duljine i visinske razlike samo kod racunanja vlakova ili i kod tahimetrije? mislim na korekcije zbog zakrivljenosti, udaljenosti od tang. meridijana......
Jos jedna stvar...
Zelim da mi prepisivanje DT bude uvijek upaljeno, tj "da". Namjestim to na nekom predmetu (u svojstvima predmeta), ondas napravim "lokalna --> ishodisna". Kad stvorim novi predmet, prepisivanje DT bude po defaultu na "ne".... Neki bug ili krivo radim?
hvala
Pozdrav svima!
|
|
| [Vrh] |
|
 |
MiRo Big Chief

|
Postano: sri tra 23, 2008 2:28 pm Naslov: |
|
|
Bok!
| Citat: |
| Zanima me da li GeoMir radi korekciju duljine i visinske razlike samo kod racunanja vlakova ili i kod tahimetrije? mislim na korekcije zbog zakrivljenosti, udaljenosti od tang. meridijana...... |
Korekcija duljine se vrši pri svim računanjima, znači i pri računanju detaljnih točaka.
| Citat: |
| Zelim da mi prepisivanje DT bude uvijek upaljeno, tj "da". Namjestim to na nekom predmetu (u svojstvima predmeta), ondas napravim "lokalna --> ishodisna". Kad stvorim novi predmet, prepisivanje DT bude po defaultu na "ne".... Neki bug ili krivo radim? |
To je bug koji sam upravo ispravio - do početka sljedećeg tjedna izbacit ću novu verziju. _________________ Srdačan pozdrav
Miroslav Mareković
|
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
 Community Chest
|