Poprecni profili

GeoMIR 4 FREE & PRO Forum

Poprecni profili

PostPostao/la Tomislav S dana pet lis 17, 2008 10:10 am

Bok!

Zanima me je li moguce napraviti da korak LP (linije presjeka) bude nula? To bi mi dosta pojednostavilo neke stvari.. recimo kada treba "zalijepiti" svoje profile u projektirane profile koji imaju definiranu istu LP za veci broj profila. S takvima se nakcesce susrecemo. Nisam nigdje nasao tu opciju definiranja koraka LP na "nula".

Imam i jedan savjet/zamolbu :D
Kod pregleda orijentacija u tablici "tahimetrijski zapisnik", bilo bi mi logicnije da uz duzinu iz koordinata TGO stoji mjerena horizontalna a ne kosa duzina. Nemojte zamjerit, to je samo moje misljenje :D

LP
Tomo
Tomislav S

PostPostao/la MiRo dana pet lis 17, 2008 11:25 am

Dobar dan!

Zanima me je li moguce napraviti da korak LP (linije presjeka) bude nula? To bi mi dosta pojednostavilo neke stvari.. recimo kada treba "zalijepiti" svoje profile u projektirane profile koji imaju definiranu istu LP za veci broj profila. S takvima se nakcesce susrecemo. Nisam nigdje nasao tu opciju definiranja koraka LP na "nula".

Ubacit ću za prvo sljedeće izdanje.

Imam i jedan savjet/zamolbu
Kod pregleda orijentacija u tablici "tahimetrijski zapisnik", bilo bi mi logicnije da uz duzinu iz koordinata TGO stoji mjerena horizontalna a ne kosa duzina. Nemojte zamjerit, to je samo moje misljenje

Da, ima logike. Da vidimo što će ostali korisnici reći o tome...
Srdačan pozdrav

Miroslav Mareković
MiRo
Big Chief
Big Chief

Natrag na G4 tehnička podrška

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.